Pogosta vprašanja

Potrebujem telefonsko številko in dostop do interneta, da lahko sodelujem?

Za kreiranje uporabniškega računa v spletnem orodju potrebuješ telefonsko številko, e-naslov in internetno povezavo, lahko pa vse funkcionalnosti opraviš tudi na Občini Medvode.

Kako ustvarim in potrdim svoj račun?

Račun ustvariš tako, da v glavi spletnega mesta klikneš na gumb Vpiši se, nato pa klikneš Registriraj se. Za kreiranje uporabniškega računa moraš vpisati uporabniško ime, e-naslov, naslov stalnega prebivališča, telefonsko, EMŠO in geslo. Po kreiranju računa ga moraš potrditi s klikom na povezavo v e-pošti, ki jo bomo poslali na tvoj e-naslov.

Kako lahko ustvarim nov predlog?

Predlog ustvariš v okviru spletnega orodja, lahko pa ga oddaš tudi na fizičnem obrazcu osebno v sprejemni pisarni Občine Medvode ter po navadni ali elektronski pošti.

Pozabil/-a sem svoje geslo. Kaj lahko storim?

Klikni na gumb Vpiši se, nato izberi povezavo Pozabljeno geslo. Na svoj elektronski naslov boš prejel/-a navodila, kako ustvariti novo geslo.

Kako lahko spremenim svoj e-naslov, uporabniško ime in / ali geslo?

V glavi spletnega mesta klikni na gumb Moj račun, kjer lahko spremeniš vse svoje podatke.

Potrebuješ pomoč?

Imaš tehnične težave?

Kontaktiraj upravljalca aplikacije na consul@djnd.si. Na voljo smo vam tudi po telefonu vsak ponedeljek od 9:00 do 10:00, vsako sredo od 15:00 do 17:00 ter vsak petek od 9:00 do 11:00 na telefonski številki 031 256 860.

Imaš kakršno koli drugo vprašanje?

Kontaktiraj predstavnike Občine Medvode na sodeluj.glasuj@medvode.si. Na voljo smo vam tudi po telefonu v času uradnih ur občinske uprave na telefonski številki 01 361 95 20.